Allergie informatie: Oedang sangar bandang (pittig gekruide garnalen)
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 grote garnalen
- 30 gram kemirienoten
- 3 groene pepers
- 1 ui
- 20 gram verse laos
- 20 gram verse koenjit
- 2 theelepel trassie
- 0,5 citroen
- 20 gram verse sereh
- 1 deciliter water (asem)
- 1 deciliter kokosmelk
- 0,3 deciliter olie
Meer Recepten
- Garnalen-zalmsalade
Met hollandse garnalen, zalmfilet en veldsla uit Nederland
2 porties - 1 uur en 30 minuten
Salades - lucyvader - Broccoli met garnalen en paprika
Met broccoli, paprika, garnalen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - nicoklasens - Grapefruit-garnalen cocktail
Met rode grapefruit, gele grapefruit en garnalen uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Koud - harwoon - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Udang Tjabe Peteh
Met garnalen, petehbonen en chilisaus uit Indonesie
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - 34533
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Oedang sangar bandang (pittig gekruide garnalen)
- Allergieen informatie