Allergie informatie: Oesterzwammen met pesto
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram oesterzwammen, de steeltjes verwijderd
- 4 teentjes knoflook, in dunne reepjes gesneden
- 2 takjes rozemarijn
- 4 eetlepels olijfolie
- 8 cherrytomaten, gehalveerd
- zout en peper
- voor de groene pesto:
- 80 gram rucola, de blaadjes
- 1 teen knoflook
- 4 eetlepels walnoten
- 2 eetlepels walnotenolie
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel balsamicoazijn
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Oesterzwammen met pesto
- Allergieen informatie