Allergie informatie: Salade met mosterd/balsamicodreesing
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram sperciebonen
- 2 stronken broccoli
- 200 gram doperwten
- 200 gram verse tuinbonen
- 125 milliliter olijfolie
- 1 eetlepel mosterd
- 3 eetlepels witte balsamico
- 80 gram parmezaanse kaas (dunne plakjes)
- zout/peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Salade met mosterd/balsamicodreesing
- Allergieen informatie