Allergie informatie: Sambal Goreng Kentang Udang
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram aardappelen, in blokjes
- 150 gram gepelde garnalen
- 15 stuks gehalveerde petehbonen
- 1 stuks ui, in ringen
- 2 teentjes gesneden knoflook
- 1 eetlepel kemiriepasta
- 2 stuks rode lombok, in ringen
- 1 theelepel laos
- 1 daon salam
- versgemalen zwarte peper
- zout naar behoeven
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal Oelek
Met lombok en zou uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - michaeltoorop - Udang Tjabe Peteh
Met garnalen, petehbonen en chilisaus uit Indonesie
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Sambal Ajam Goreng
Met kipfilet, rode peper en ui uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Sambals - 34533
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Sambal goreng kentang udang
- Allergieen informatie