Allergie informatie: Saté ajam wijen (saté in pindasaus met sesamzaad)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1000 gram kipfilet
- 80 gram sesamzaadjes
- satésaus
- voor de marinade:
- 1 deciliter ketjap
- 2 tenen knoflook
- 2 lomboks
- 1 theelepel peper
- 2 theelepels djahe
- 1 theelepels kunyit
- 1 theelepel djinten
- 1 eetlepels olie
- 0,5 theelepel zout
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Saté ajam wijen (saté in pindasaus met sesamzaad)
- Allergieen informatie