Allergie informatie: Venkel met ansjovisfilets
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 venkelknollen, middelgroot (circa 750 gram)
- zout
- 2-3 teentjes knoflook
- 4-5 ansjovisfilets
- 4 eetlepel olijfolie
- 2 eetlepel citroensap
- vers gemalen witte peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Venkel met ansjovisfilets
- Allergieen informatie