Bikburger
- Herkomst Nederland
- Categorie Lunchgerechten
- Bereiden
- Kookboek van jantjebart
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
Bereidingswijze
- Maak je eigen burgers:
- Kneed het gehakt met , en goed door elkaar.
- Maak er 4 ronde ballen van en druk ze plat tot echte hamburgers.
- Pel het uitje en snijd het in kleine stukjes.
- Meng in een kommetje , en door elkaar.
- De saus is nu klaar.
- Was de en de slablaadjes.
- Snijd de en de in dunne plakjes.
- Bák je eigen burgers:
- Verhit in een koekenpan de boter en bak de hamburgers 5 minuten aan de ene en 5 minuten aan de andere kant.
- Snijd intussen de broodjes open.
- Smeer de onderkant dun in met de saus en leg blaadjes op de broodjes.
- Daarop leg je de hamburgers.
- Schep de rest van de saus op de hamburgers.
- Plakjes en erop.
- Dit is jouw hamburger!
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in boter of margarine
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise
- curry past niet in een suiker-arm dieet.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine
- Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise
- mayonaise en boter of margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter of margarine
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in augurk
- mayonaise en boter of margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter of margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise en boter of margarine
- Sporen van vis kunnen voorkomen in boter of margarine
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 218 kcal | 10% | 872 kcal |
Vetten | 14 g. | 21% | 56 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 0% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |