Bodding met appel
- Herkomst Nederland
- Categorie Broodgerechten
- Bereiden
- Kookboek van BookAnn
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Doe de stukken gebroken brood, de , de speculaas en peperkoek in een kom.
Strooi er de stevia, en over. - Giet er de over en laat weken totdat het brood de volledig heeft opgeslorpt.
Kluts de en giet ze bij het brood.
Kneed het mengsel met de hand tot een gladde brij en doe in een ingevette ovenschaal ( +/- 20 cm).
Zet de ovenschotel in een grotere schotel met water (au bain marie) en schuif gedurende 45 a 55 min. - op een 180 C voorverwarmde oven.
- De bodding is klaar als je er een mes insteekt en het er droog uitkomt.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bruin brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bruin brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in bruin brood
- bruin brood kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- bruin brood en boter om in te vetten kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en boter om in te vetten
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in bruin brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- melk en boter om in te vetten is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bruin brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 35 kcal | 1% | 280 kcal |
Vetten | 2 g. | 3% | 16 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |