Pel en snipper de knoflook.
Was de en snijd ze in stukken.
Was de en snijd hem in stukken.
Was de en snijd ze in stukken.
Was de basilicum, schud hem droog en snijd in reepjes.
Verhit de olie in een grote pan.
Bak er de lente-ui, de knoflook, de en de ca. 5 minuten op hoog vuur in.
Breng op smaak met en en Provençaalse voeg de toe en bak kort mee.
Voeg de , de , 125 ml water, het groentebouillonblokje(0,25) en het basilicum toe.
Breng het geheel aan de kook en kook 6-8 minuten op laag vuur.
Breng op smaak met zout(1 stuk) en peper(1 stuk).
Maak met een eetlepel 4 kuiltjes in de groenten.
Breek er de eieren(4) boven en laat afgedekt 8 minuten op laag vuur stollen.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
groentebouillonblokje kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
Koemelk
Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruiden en groentebouillonblokje
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
Lactose
Sporen van lactose kunnen voorkomen in kruiden
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.