Verwarm de oven voor op 200 graden (boven/onder warmte)
Fruit de knoflook aan in een beetje en olijfolie(1 eetlepel) en laat afkoelen.
Meng in de keukenmachine de rest van de boter(50 gram)(1 eetlepel) met de roomkaas(100 gram), verse kruiden(1 stuk), specerijen en knoflook tot 1 geheel.
Rol het deeg direct uit de koelkast af en verwerk.
S
Smeer het deeg in met het kruidenmengsel.
Snijd het deeg in de breedte van de bakvorm in stroken
Vouw de deegstroken als een harmonica op en leg ze in een ingevette bakvorm.
Bak de breekpizza in een voorverwarmde oven op 200 graden in ca 25-30 minuten goudbruin.
Laat de breekpizza afkoelen en daarna kun je hem in stukken breken
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
pizzadeeg en bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
kruiden, roomkaas, boter, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en boter
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in roomkaas, boter, boter
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.