Brood met chocolade
- Herkomst Nederland
- Categorie Broodgerechten
- Bereiden
- Kookboek van jolada
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakvorm
- Oven
Bereidingswijze
- Eerst de los kloppen dan de zelfrijzend bakbloem (, zie de verpakking) en de erbij doen.
- Dan de (soja ) erin doen.
- Daarna de , en de bijvoegen.
- Daarna de chocolade, noten en de toevoegen.
- Als goed door elkaar mengen.
- De oven voorverwarmen op 170 graden C.
- Grote bakvorm insmeren met of boter en voor het aanbakken in strooien.
- Als erin doen dan en 1 uur in de oven op 170 graden C.
- Af en toe kijken en prikken of die gaar is.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Pittig rookworst brood455m
-
Recept
Kaas/ui brood440m
-
Recept
Tonijn brood440m
-
Recept
Boffert (gekookt brood)42u30m
-
Recept
Chocolade-notenkrans435m
-
Recept
Grote sandwich van Turks brood425m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade en olie
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in broodmix, pure chocolade, paneermeel
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- pure chocolade en paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- pure chocolade en paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk
- Geen overeenkomsten gevonden.
- pure chocolade kan sporen bevatten van noten en Allergie in gemengde noten
- Geen overeenkomsten gevonden.
- pure chocolade en paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade en olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 951 kcal | 47% | 3804 kcal |
Vetten | 39 g. | 55% | 156 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 73 g. | 28% | 292 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 50 g. | 55% | 200 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |