Allergie informatie: Basisrecept focaccia
Terug naar het receptIngrediënten
- 125 gram tarwebloem
- 125 gram durum tarwemeel
- 125 milliliter handwarm water
- 0,5 zakje droge gist
- 2 theelepels zout
- 1 theelepel suiker
- 1 eetlepel neutrale olijfolie
Meer Recepten
- Basisrecept van asperges
Met witte asperges, groene asperges en water uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - tobkok - Groentenpizza
Met mix voor pizzadeeg, groentenmix en ham uit Italie
4 porties - 20 minuten
Hartige taarten - ingeborgk - Rauwe sambal (basisrecept)
Met trassi, sambal oelek en zout uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - sacha - Basisrecept rauwe sambal
Met sambal, trassi en zout uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - 34533 - Sambal Bawang Merah
Met basis sambal en u uit Indonesie
4 porties - 5 minuten
Sambals - 34533
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Basisrecept focaccia
- Allergieen informatie