Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bladerdeeg buideltjes met honing geitenkaas recept
Bladerdeeg buideltjes met honing geitenkaas recept

Bladerdeeg buideltjes met honing geitenkaas


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Laat het bladerdeeg wat ontdooien.



Verdeel de geitenkaas over 4 a 6 plakken bladerdeeg.



Besprenkel dit met thijm en wat druppels honing naar smaak.



Vouw het bladerdeeg dicht tot een pakketje en smeer deze pakketjes goed in met eigeel. Bak deze ongeveer 20 minuten op 200 graden celsius of tot goudbruin.







Smakelijk eten!

Serveersuggesties

Rozemarijn is ook lekker erbij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bladerdeeg buideltjes met honing geitenkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven