Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Bodding met appel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de stukken gebroken brood, de appel, de speculaas en peperkoek in een kom.
Strooi er de stevia, kaneel en puddingpoeder over. Giet er de melk over en laat weken totdat het brood de melk volledig heeft opgeslorpt.
Kluts de eieren en giet ze bij het brood.
Kneed het mengsel met de hand tot een gladde brij en doe in een ingevette ovenschaal ( +/- 20 cm).
Zet de ovenschotel in een grotere schotel met water (au bain marie) en schuif gedurende 45 a 55 min. op een 180 C voorverwarmde oven. De bodding is klaar als je er een mes insteekt en het er droog uitkomt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bodding met appel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven