Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Breekpizza recept
Breekpizza recept

Breekpizza


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden (boven/onder warmte)
Fruit de knoflook aan in een beetje boter en olijfolie en laat afkoelen.
Meng in de keukenmachine de rest van de boter met de roomkaas, verse kruiden, specerijen en knoflook tot 1 geheel.
Rol het deeg direct uit de koelkast af en verwerk. S
Smeer het deeg in met het kruidenmengsel.
Snijd het deeg in de breedte van de bakvorm in stroken
Vouw de deegstroken als een harmonica op en leg ze in een ingevette bakvorm.
Bak de breekpizza in een voorverwarmde oven op 200 graden in ca 27.5 minuten goudbruin.
Laat de breekpizza afkoelen en daarna kun je hem in stukken breken

Serveersuggesties

lekker bij soep, salade of bbq

Allergenen Informatie

Voor dit breekpizza recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven