Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Brood bakken recept
Brood bakken recept

Brood bakken


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe alle ingrediŽnten in een kom en roer door elkaar tot alle bloem bevochtigd is.
Stort de broodmix op je werkblad en kneed het deeg met je handen tot het een soepel deeg wordt.
Als het deeg klaar is, doe je het in een kom en zet je het op een warme plek om het 60 minuten te laten rijzen.
Als het deeg klaar is, zet je de oven aan op 200 graden Celsius.
Je kunt het deeg in een cakevorm doen.
Je vet de cakevorm een beetje in met olie.
Dan doe je het brood in de cakevorm.
En als de oven warm is, kan het brood er in.
Het brood moet ongeveer 45 minuten in de oven en dan nog een 30 minuten afkoelen onder een theedoek.

Eet smakelijk!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit brood bakken recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven