Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broodje croissant gevuld met ragout recept
Broodje croissant gevuld met ragout recept

Broodje croissant gevuld met ragout


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 225 graden C. Vet een bakplaat in. Snijd van de bovenkant van de croissantjes een dun kapje af. Hol ze uit en leg ze steeds twee aan twee met de ruggen tegen elkaar op de bakplaat. Snijd de cassellerrib in stukjes. Roer de cassellerrib met de roomkaas door de champignonragout en schep dit mengsel in de croissants. Schuif de bakplaat in het midden van de oven en laat het in ca. 15 min. heet worden. Leg ze op 4 bordjes en knip er de peterselie boven fijn. Lekker met ijsberg salade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit broodje croissant gevuld met ragout recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven