Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broodje tartaar speciaal recept
Broodje tartaar speciaal recept

Broodje tartaar speciaal


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de broodjes open en verdeel ze over 4 bordjes. Bak de tartaarjes zo dat ze net niet gaar zijn. Bak de eieren en leg op de ene helft van het broodje een gebakken ei en op de andere helft een tartaartje. Breng het op smaak met peper en zout uit de molen. Verdeel de tomatenketchup en de fijngehakte ui over de tartaartjes en garneer het met schijfjes augurk en tomaat.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit broodje tartaar speciaal recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven