Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broodjes met perzikvulling recept
Broodjes met perzikvulling recept

Broodjes met perzikvulling


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Meng alle ingredienten zo dat je een mooi deeg krijgt zonder klontjes.
Dit laat je een 1,5 tot 2 uur op een warme plaats rijzen in een vette kom met een vochtige (niet natte) doek erover.
Verwarm de oven voor op 200 graden celsius.
Snijd de perzik in kleinere blokjes.
Verdeel het deeg in 2 delen. Verdeel dit elk in 9 bolletjes.
Maak van de 1e 9 bolletjes rondjes en verdeel die over een bakplaat. Strijk wat melk hierover.
Leg de perzik in het midden van de cirkel.
Maak van de 2e 9 bolletjes iets grotere rondjes en doe aan de rand hiervan ook wat melk.
Leg deze over de perzik en druk de randen licht aan zodat de 2 deeglapjes mooi sluiten.
Bak de broodjes 22.5 minuten.
Laat de broodjes afkoelen en strooi voor het opdienen poedersuiker er overheen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit broodjes met perzikvulling recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven