Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bruchetta met parmaham en verse vijgen recept
Bruchetta met parmaham en verse vijgen recept

Bruchetta met parmaham en verse vijgen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf het brood aan beide kanten in met knoflook, bestrijk met olijfolie en bestrooi met wat zeezout. Beleg de sneden ruim met de ham en verdeel de vijgen erover. Maak af met balsamicoazijn.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bruchetta met parmaham en verse vijgen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven