Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Clubsandwich met forelsalade recept
Clubsandwich met forelsalade recept

Clubsandwich met forelsalade


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Kook de eieren in 7 minuten hard. Laat ze schrikken in koud water, pel ze en snijd elk ei in 4 partjes. Rooster de sneetjes broos in de broodrooster goud-bruin. Besmeer de 8 sneetjes met 4 eetlepels maynaise. Schep de rest van de mayonaise door de forelfilet en breng op smaak met peper en zout. Leg op 4 borden een sneetje brood en beleg met de helft van de sla, de augurk, de forelsalade en de uiringen. Leg er een sneetje brood op en beleg dit met de rest van de sla, augurk, forelsalade en uiringen. Dek de clubsandwiches af met de laatste 4 sneetjes brood en snijd ze diagonaal door. Leg op elke helft een partje ei en steek de clubsandwiches vast met een saté stokje.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit clubsandwich met forelsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven