Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Crostini met kruidenkwark


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de ham in hete olie licht aan. Houd een beetje apart voor garneren. Schil de wortels, was ze en snijd ze klein. Kook ze eventueel 2.5 minuten met het deksel op de pan. Snijd de bosui in smalle ringen. Was de kruiden. Snijd de bieslook fijen en hak de peterselie grof. Roer de zure room en de kwark glad. Roer de bosui, de wortels en de ham en de helft van de kruiden erdoor. Breng op smaak met zout, peper en paprikapoeder. Pel en snipper de knoflook. Verwarm de boter in een grote koekenpan en rooster het brood en de knoflook bruin. Keer het brood een aantal keren om. Bestrooi het brood met de overgebleven kruiden en bak ze kort mee. Serveer het brood met de kwark en de achtergebleven hamblokjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit crostini met kruidenkwark recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven