Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Devonshire scones recept
Devonshire scones recept

Devonshire scones


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de oven voor op 210 graden C. Vet een bakplaat in met gesmolten boter of olie. Zeef bakmeel in een mengkom, voeg suiker toe. Wrijf de boter met je vingertoppen door het mengsel tot het op broodkruim lijkt. Maak een kuiltje in het midden en giet er melk in, meng tot een zacht, licht plakkerig deeg. Leg deeg op een met bloem bestoven werkvlak en kneed het lichtjes. Rol het uit tot een 2 cm dikke plak. Maak deegrondjes van 6 cm met een koekjesvormuitsteker en leg ze dicht naast elkaar op het bakblik. Bestrijk ze met losgeklopt ei. Bak ze 15 tot 20 minuten. Opdienen met slagroom en jam.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit devonshire scones recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven