Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Focacciasandwich


Ingrediënten


Bereidingswijze


Plakjes ontbijtspek uitbakken en op keukenpapier af laten koelen. focaccia's halveren en opensnijden. De onderste helften op een bord leggen en bedruppelen met olijfolie. Op iedere onderhelft De helft van de ijsbersla verdelen. Hierop plakken tomaat, mozarella en ontbijtspek verdelen. Bestrooien met peper en zout en olijfolie naar smaak. Afdekken met de bovenste helften focaccia.

Serveersuggesties

Ook lekker door rode of groene pesto te gebruiken in plaats van de olijfolie.

Allergenen Informatie

Voor dit focacciasandwich recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven