Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehaktbroodjes recept
Gehaktbroodjes recept

Gehaktbroodjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de uien fijn en bak dit ligt in de pan. Doe de gehakt en fijn gesneden peterselie en zout bij en bak het rul. Nadat het goed gebakken is laat je het afkoelen.

Doe in een kom de yoghurt eieren en olie en klop het goed om.

Vervolgens haal je 1 vel loempia los en doop je het in de mengsel. Vervolgens haal je het eruit en leg het op het aanrecht. Je doet het gehakt neerleggen als of je een cheque gaat draaien met het loempiavel. Nadat je het cheque gedraaid heb maak je er een roos van. En zo krijg je een roosbroodje. Dit doe je uiteraard met alle vellen en zet het 1 voor 1 op het oven bakplaat. Wel eerst insmeren met olie of bakpapier gebruiken. Het kan in de oven op 200 graden en laten bakken totdat het goudbruin is.

Suggestie:
Je kan de vulling ook veranderen met fetta kaas en peterselie. Wel de fetakaas een uur in een kom met water leggen zodat het zout eruit kan. De peterselie fijn snijden en kneden met fetakaas.

Allergenen Informatie

Voor dit gehaktbroodjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven