Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
Gluten
gist en bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in deeg en meel
Suiker
suiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
deeg kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept (3)
Gehaktbroodjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 3 recensies RESET
Ik ga dit recept maken voor kerstavond hoop dat het gaat smaken!
Zoefje 24 november 2012
Sorry ik ben lange tijd niet op mijn receptenboek geweest, maar teveel gist smaakt gewoon niet lekker. Je gebruikt zeker die blauwe pakjes en dan in een keer in het deeg. Beter is om gist bij een goed... Lees reactie
Waarom zoveel gist en ook zoveel bakpoeder in die broodjes. Zelf maak ik ook gevulde broodjes maar gebruik alleen maar 25 gram gist en die rijzen heel goed. Sorry voor mijn negatieve bericht.
Christ... Lees reactie
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.