Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gepimpte tosties recept
Gepimpte tosties recept

Gepimpte tosties


Ingrediënten


Bereidingswijze


Besmeer de 4 sneetjes brood aan beide kanten met de kruidenboter. Beleg 2 sneetjes met de chorizo. Daar boven op de mozarella. Bestrooi de mozarella goed met de parmezaanse kaas. Leg op de kaas enkele in de lengte doorgesneden rambutans. De 2 andere sneetjes er bovenop leggen. Doe de 2 tosties in een voorverwarmd tostie ijzer en bak ze goudbruin. Snijd ze schuin doormidden en serveer ze meteen.

Allergenen Informatie

Voor dit gepimpte tosties recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven