Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevuld stokbrood recept
Gevuld stokbrood recept

Gevuld stokbrood


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak het gehakt rul. Voeg daar de ui, knoflook, sambal en ketjap toe. Als alles gaar is dan de satesaus samen met de kokos toevoegen. Als het te dik is er een klein beetje water aan toe voegen. Het moet wel een stevige massa zijn, peper en zout naar smaak toevoegen. Het ongebakken stokbrood in de lengte opsnijden en aan beide zijden iets uithollen. Het gehaktmengsel er instoppen en deze op een beklede bakplaat leggen. Oven voorverwarmen op 200 graden C, het stokbrood erin en afbakken in 12 tot 15 minuten. Eet smakelijk. P.s.: Je kunt er ook meer tegelijk maken en deze invriezen. Je hebt dan altijd een lekkere voorraad voor bijvoorneeld onverwacht bezoek. Ook lekker als borrelhapje.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevuld stokbrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven