Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde croissantjes recept
Gevulde croissantjes recept

Gevulde croissantjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrooi het werkvlak met bloem. Leg het deeg op het vlak en snijd het eventueel in de lengte door. Rol elke deeghelft breder uit. Snijd ze elk in 7 driehoeken (ca. 9cm breed) Zet de oven aan op 175 graden C. Deel de hamplakken in vieren. Halveer de plakken kaas. Beleg een bakblik met bakpapier. Leg op 8 driehoeken elk 1 kaasplak en 1 hamplak, rol de driehoeken dan van de brede zijde op en leg ze op het bakblik. Verdeel de hazelnootpasta op het brede gedeelte van de overige 6 driehoeken. Rol ze op van de brede zijde en leg ze op het blik. Kluts het ei en bestrijk het over de croissantjes. Steek uit de rest van de kaas vormpjes. Leg de figuurtjes koudweg, snijd dan de rest van de kaas in reepjes. Verdeel de kaasreepjes over de ham-kaascroisantjes. Bak de croissantjes in 15 - 20 minuten. Neem ze uit de oven en laat ze een beeetje afkoelen. Geef de kaas figuurtjes bij de ham-kaas croissantjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde croissantjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven