Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Glutenvrije worstenbroodjes recept
Glutenvrije worstenbroodjes recept

Glutenvrije worstenbroodjes


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Maak van de broodmix, gist, melk en olie een soepel deeg. Rol de worstjes in lapjes deeg Leg ze met genoeg ruimte op een bakplaat. (Niet vergeten om er bakpapier op te leggen!) Bestrijk de broodjes met het losgeklopte ei (Niet te veel dan worden ze heel slap). Bak ze in het midden van de oven bij 200 graden C. in ongeveer 15 minuten bruin. Ze zien er als ze uit de oven komen niet mega lekker uit maar dat zijn ze wel.

Serveersuggesties

Je kan ook in plaats van worst kaas doen.

Allergenen Informatie

Voor dit glutenvrije worstenbroodjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven