Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Iers brood (spelt) recept
Iers brood (spelt) recept

Iers brood (spelt)


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Verwarm de oven op 220 graden en vet een bakblik in.

Zeef alle droge ingrediŽnten in een ruime kom. Maak een kuiltje in de midden en giet hierin de yoghurt/melk. Roer alles snel door met een spatel. Doe het mengsel gelijk in het bakblik.

Zet de oven terug op 180 graden en bak het brood 55 minuten.

Serveersuggesties

Wat erg lekker is geiten yoghurt en melk. Voeg een 200 gram rozijnen toe, zo heb een heerlijk krentenbrood. Voeg 50 gram (of op gevoel) Italiaanse kruiden toe, voor een heerlijk broodje voor bv bij de soep. Heeft u nog tips we horen het graag.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit iers brood (spelt) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven