Allergie informatie: Italiaanse bol met gegrilde entrecote
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 teentje geperste knoflook
- 1 eetlepel fijngesneden tijm
- peper en zout
- 300 gram entrecote, in plakjes gesneden
- 0,5 courgette, in plakjes gesneden
- 4 Italiaanse bollen
- 2 eetlepels tartare saus
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Italiaanse bol met gegrilde entrecote
- Allergieen informatie