Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaanse ciabatta recept
Italiaanse ciabatta recept

Italiaanse ciabatta


Ingrediënten


Bereidingswijze


1. Verwarm de oven voor op 200 C. Bak de Quorn worsten in de plantaardige olie tot ze goudbruin zijn. Snij ze dan in kleine stukjes.
2. Smeer op elke zijde van de ciabatta de mengeling van tomaten, kruiden en knoflook. Leg hierop de Quorn worsten, de olijven, de basilicum, de Mozzarella kaas en de Cheddar kaas. Kruid af met zwarte peper.
3. Bak nog 10 12 minuten of tot de ciabatta goudbruin is en de kaas gesmolten
4. Werk af met de overige basilicumblaadjes

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaanse ciabatta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Nieuw jaar, nieuwe kansen
    Alle oliebollen zijn achter de kiezen en de laatste restjes kerstkalkoen zijn eindelijk ook verdwenen. In de prullenbak welteverstaan, want wie had bedacht dat we wel een kilo vlees per persoon zouden eten? Het is januari, en al vriest het dat het kraakt, we moeten aan de bak: in no time staat de zomer voor de deur en zijn de goede voornemens vergeten.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven