Allergie informatie: Jan in de zak
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram rozijnen (en/of krenten)
- 250 gram boekweitmeel
- 250 gram zelfrijzend bakmeel
- zout
- 0,5 liter melk
- 1 pot keukenstroop (500 gram)
- 125 gram boter of margarine
- materialen:
- satéstokjes
- klein schoon kussensloop
- dik elastiek
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Kip/groenteschotel
Met kippenpootjes, krieltjes en paprika uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - c4th - Thaise mosselen
Met mosselen, spaanse peper en currypasta uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - spikey1 - Spruitjes schotel
Met spruiten, ananas en aardappelschijfjes uit Nederland
1 portie - 1 uur
Ovenschotels - robert7300 - Sateballetjes
Met satesaus, rundergehaktballetjes en kastanjechampignons uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Vlees - breemer
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Jan in de zak
- Allergieen informatie