Allergie informatie: Klassieke English scones
Terug naar het receptIngrediënten
- 350 gram zelfrijzend bakmeel, plus extra voor verwerking
- 0,25 theelepel zout
- 1 theelepel bakpoeder
- 85 gram boter, zacht, in blokjes
- 3 eetlepel witte basterdsuiker
- 175 milliliter melk
- 1 theelepel vanille extract
- Scheut citroensap
- 1 losgeklopt ei met scheutje water (“eggwash”)
- Jam en clotted cream voor het serveren
Meer Recepten
- Klassieke smoothie
Met aardbeien, bananen en sinaasappelsap uit Nederland
2 porties - 15 minuten
Smoothies - bettyvandijk - Klassieke tapenade
Met kappertjes, groene olijven en ansjovisfilets uit Nederland
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - jodiaanstoot - Klassieke vinaigrette
Met witte wijnazijn, dijonmosterd en olijfolie uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk - Klassieke kippensoep
Met kippenbouten, prei en venkelknol uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Soepen - bettyvandijk - Klassieke groene smoothie
Met peren, bananen en spinazie uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Smoothies - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Broodgerechten
- Klassieke english scones
- Allergieen informatie