Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Koekenbrood recept
Koekenbrood recept

Koekenbrood


Ingrediënten


Bereidingswijze


Alles door elkaar kneden tot een bal. In een schaal laten rijzen onder een doek tot het dubbele (45 min.) Dan nogmaals goed doorkneden en nogmaals laten rijzen. Je kunt er twee broden van vormen; ronde op de bakplaat leggen op bakpapier. Of kleine broodjes vormen; ronde bolletjes van 40 gram of puntjes. Je krijgt nu zogenaamd vloerbrood. Afbakken op 200 graden C. onder en bovenwarmte. De grotere broden 30 minuten; als je er op klopt klinkt het hol. De kleintjes 15 min. Strijk er met een kwastje met water over dan blinken ze mooi.

Allergenen Informatie

Voor dit koekenbrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Koekenbrood heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

 • Ze heeft zr goed gebakken Ze heeft goed gedaan 10 punten
  Samia gaf dit recept op 19 november 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven