Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Krentebol met appel en Edammerkaas recept
Krentebol met appel en Edammerkaas recept

Krentebol met appel en Edammerkaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bollen halveren en besmeren met appelstroop. Appel besprenkelen met citroensap. Onderste helft beleggen met helft rucola en helft appel. Kaasplakken erop leggen. Rest rucola er over verdelen en de bovenste helft van de bol erop leggen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit krentebol met appel en edammerkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven