Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Krentenbroodtosti met brie, appelstroop en appel recept
Krentenbroodtosti met brie, appelstroop en appel recept

Krentenbroodtosti met brie, appelstroop en appel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Besmeer beide sneetjes met appelstroop. Schil de appel en snijd in dunne schijfjes. Bak de appelschijfjes in een pan in boter bruin. Bedek 1 sneetje ermee. Warm de oven voor op 200 graden . Snijd 4 of 5 plakjes brie en leg ze op een sneetje. Doe de beide sneetjes op elkaar. Leg het boterhammetje de oven, na ongeveer 10 minuten is het bruin en klaar! Snijd het boterhammetje nu diagonaal doormidden, doe er een prikker in / een servetje eromheen en geef ieder een halve tosti.

Serveersuggesties

Ook heel erg lekker en meer een smaak voor volwassenen: neem in plaats van brie “Fourme d’Ambert” of “Saint Albray.”

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit krentenbroodtosti met brie, appelstroop en appel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven