Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
Gluten
turks brood, ketchup, sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in turks brood
Suiker
ketchup en chilisaus past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Sporen van sesam kunnen voorkomen in turks brood
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in turks brood
Koemelk
turks brood en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
Mosterd
Sporen van mosterd kunnen voorkomen in ketchup en kaas
Noten
Sporen van noten kunnen voorkomen in turks brood en sambal
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in turks brood
Vis
sambal kan sporen bevatten van vis en Allergie in tonijn uit blik
Zoutarm
kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.