Pide pizza
- Herkomst Nederland
- Categorie Broodgerechten
- Bereiden
- Kookboek van Voda
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakplaat
- Oven
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Snij de paprika, en fijn.
- Halveer de tomaatjes.
- Snij het brood in de lengte doormidden.
- Je hebt nu een boven en onderkant.
- Smeer het brood in met een stukje van de en besprenkel het met .
- Rooster het brood een paar minuten zodat het krokant wordt.
Roerbak de groente 5 minuten met de in de resterende . - Voeg / en toe en laat warm worden (niet koken).
- Smeer de broden in met de , leg op elk deel wat van de groentemix en voeg als laatste en toe.
Leg de borden weer op de bakplaat en laat het brood in de oven warm worden tot de kaas gesmolten is.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Marokkaanse pizza met tonijn420u25m
-
Recept
Pizza tomaat, paprika, champignons, gehakt, kaas41u
-
Recept
Turkse Pizza425m
-
Recept
Calzone pizza41u30m
-
Recept
Pizza margherita415m
-
Recept
Foccacia-pizza420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- turks brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in turks brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in turks brood
- Sporen van ei kunnen voorkomen in turks brood
- turks brood, kruiden, mozzarella, parmezaanse kaas, pesto kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
- Sporen van noten kunnen voorkomen in turks brood en pesto
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in mozzarella en parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in turks brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per pizza | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 900 kcal | 45% | 1800 kcal |
Vetten | 55 g. | 78% | 110 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 41 g. | 16% | 82 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |