Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Paas nest recept
Paas nest recept

Paas nest


Ingrediënten


Bereidingswijze


Werkwijze : Bereid een luxe deeg. Laat het rijzen gedurende 30 minuten. Verdeel het deeg in 5 gelijke stukken. Bol ze op en laat ze rijzen op een bakplaat bedekt met bakpapier. In het begin worden de paasnestjes verscheidene keren in het midden ingedrukt. Wanneer de nestjes half gerezen zijn, kan men ze volledig afwerken. Doreer ze met losgeklopt ei. Snijd de zijkanten onregelmatig in met een schaar. Versier met parelsuiker. Bestrooi het geheel met bloemsuiker. Vul de opening met pasteibakkersroom. Op de pasteibakkersroom plaatst men een rauw ei. Bak de paasnestjes af in een voorverwarmde oven van 220C gedurende ca. 30 minuten. Haal ze uit de oven en laat ze afkoelen op een rooster. Bestrooi nogmaals met poedersuiker.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit paas nest recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven