Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Party-brood recept
Party-brood recept

Party-brood


Ingrediënten


Bereidingswijze


De tartaar kruiden met zout, peper, kerriepoeder. Toevoegen: schepje suiker, scheutje ketchup, ketjap. Ook toevoegen: handjevol blokjes roomkaas en gesnipperde ui. Stokbrood in vieren delen en met het gehaktmengel bedekken. Opmaken met paprika, ui en plakjes kaas. In een voorverwarmde oven van 225 graden C., gedurende 22.5 min. Onder in de oven.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit party-brood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven