Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittig rookworst brood recept
Pittig rookworst brood recept

Pittig rookworst brood


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Doe de broodmix in een grote kom voeg het water er aan toe en kneed dit samen met de kruiden en zout ongeveer 10 min, doe vervolgens een theedoek erover en laat dit zo lang mogelijk rusten.
Snij ondertussen de rookworst in plakjes.
Na de rusttijd strooi een beetje bloem op het aanrecht en rol het deeg uit, zet de stukjes rookworst er recht op in, verwarm de oven voor, tot de op de verpakking vermelde temperatuur,
dat is meestal 210 graden.
Rol vervolgens het deeg met de worst op tot het de zelfde vorm heeft als de cake blik dat ondertussen ingevet is, vervolgens bak je hem af volgens het recept van de broodmix verpakking
en smullen maar.

Serveersuggesties

Kan ook met witbroodmix.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pittig rookworst brood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Iedereen groen
    Iedereen groen

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven