Pizza

Ingrediënten

+ -
print

Voor het pizzadeeg:

Voor de vulling:

Voor het beleg:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Garde
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Kneed van de ingrediënten een mooi soepel deeg, verdeel het in twee gelijke stukken van ongeveer 200 gram, bol deze op en laat het onder een licht vochtige doek een uur rijzen, bol het nogmaals op en laat het nog een paar minuten rusten zodat de spanning er af is, rol of druk het deeg uit tot een mooie ronde plak van ongeveer 25 cm doorsnee.
    Voeg aan het blikje de , beetje en een zelfde blikje toe roer dit even op met een garde zodat je een gladde tomatensaus krijgt, verdeel dit met een lepel over de twee uitgerolde bodems, strooi hierna wat kaas erover en beleg het met de vleeswaren die je hiervoor hebt gekozen, nog wat kaas en pizzakruiden erover en bak de pizza gedurende 10 minuten in een oven van 250 graden mooi goudbruin.
25
25
25

Variaties op Pizza

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Pizza
VariatieAantalGang
Pizza5Pastagerechten
Panpizza4Broodgerechten
Uienpizza3Ovenschotels

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • gist kan sporen bevatten van gluten en Allergie in pizzadeeg en bloem
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • jonge kaas en kruiden kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in jonge kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in jonge kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in jonge kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • jonge kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout, zout, salami
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
806 kcal
40%1612 kcal
Vetten
25 g.
36%50 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
103 g.
39%206 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
3 g.
3%6 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pizza