Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roggebrood met eiersalade, tomaat en bacon recept
Roggebrood met eiersalade, tomaat en bacon recept

Roggebrood met eiersalade, tomaat en bacon


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de ovengrill voor. Bestrooi de zijkanten van de tomaten met zout en peper. Zet ze op een bakplaat en druppel de honing en de olijfolie erover. Leg de bacon ernaast. Rooster de tomaten en de bacon ca. 7 minuten onder de hete grill.
Pel de eieren, snijd ze in stukjes en meng de halvanaise met het kerriepoeder en zout en peper naar smaak erdoor.
Verdeel de salade over het roggebrood en geef de tomaten en de bacon erbij.

Serveersuggesties

Bestrooi de tomaten voor het roosteren met Parmezaanse kaas, gemengd met wat broodkruim Vervang het roggebrood door geroosterd meergranen of volkorenbrood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit roggebrood met eiersalade, tomaat en bacon recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven