Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rozemarijnbrood recept
Rozemarijnbrood recept

Rozemarijnbrood


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak van het bloem, gist, zout en water een soepel deeg.
Laat dat een uur rijzen.
Doe de olie in de vijzel met de naaldjes rozemarijn en de geperste knoflook.
Meng het goed door elkaar.
Smeer de bakplaat in met wat olie en strooi er wat bloem overheen.
Na het uur het deeg weer kneden en uitrollen tot een lap van 1 cm die je op de bakplaat legt.
Druk met je vingers putjes in het deeg.
Laat dan de inhoud van de vijzel over het brood lopen en verdeel de olie met knoflook en rozemarijn over het brood.
Bak het brood af in 60 minuten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rozemarijnbrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven