Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sandwich zalm recept
Sandwich zalm recept

Sandwich zalm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de uien, eieren (zonder eigeel) en augurken in brunoise (dit is 0,5 cm bij 0,5 cm). Als je dit hebt gedaan doe je er een aardige massa mayonaise bij tot het een lekkere saus wordt. Door het lekker op smaak te maken, gooi je er een beetje zout bij en als het moet peper. Dit is niet noodzakelijk. Je smeert hierna op 1 brood de saus en op het andere brood de zuivelspread naturel light (kaas). Hierna doe je 2 plakjes zalm op het brood met de saus en drukt het brood met de kaas erop. Klaar een lekkere zalm sandwich!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sandwich zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven