Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Saucijzenbroodje recept
Saucijzenbroodje recept

Saucijzenbroodje


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


laat de bladerdeeg ontdooien.
oven voorverwarmen op 250 graden
verdeel het gehakt in 10 porties
leg de plakjes bladerdeeg op het werkblad
leg op ieder plakje een tot klein worstje gerold balletje gehakt
maak de zijkanten een klein randje nat(plakken ze beter aan elkaar)
vouw de lapjes bladerdeeg dubbelen druk de randen in het midden van het gehakt goed op elkaar
leg het bakpapier op de bakplaat en leg de saucijzenbroodjes met de plakranden naar beneden op het bakpapier op de bakplaat
oven terugzetten naar 180 graden en afbakken in circa 35 a 40 minuten
serveren uit de oven of
als ze afgekoeld zijn kun je ze eventueel invriezen of even bewaren in de
koelkast

Allergenen Informatie

Voor dit saucijzenbroodje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Iedereen groen
    Iedereen groen

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven