Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaans tomatenbrood recept
Spaans tomatenbrood recept

Spaans tomatenbrood


Ingrediënten


Bereidingswijze


Halveer de tomaten en knoflookteentjes. Rooster het brood. Leg alles op een schaal en zet hem op tafel. Dit Spaans broodje maak je als volgt: Wrijf het brood in met knoflook en vervolgens met tomaat. Bestrooi het met zout, sprenkel wat olijfolie erover en eten maar. Dit is een echte spaanse boterham, voor Sinterklaas kun je figuren van het brood maken: bijvoorbeeld mijters ervan snijden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spaans tomatenbrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven