Tomatenbrood met kaas

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Mixer
  • Keukenmachine
  • Bakplaat
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven op 220 graden Celsius voor.
  2. Kneed met de mixer of keukenmachine van de broodmix, de en 225 ml lauw water een soepel deeg.
  3. Voeg de zongedroogde tomaat, de kaas en de toe en kneed goed door.
  4. Vorm een bal van het deeg en laat afgedekt met een schone theedoek 15 min.
  5. rusten.
  6. Verdeel het deeg in 3 stukken.
  7. Rol elk stuk deeg uit tot een streng van 45 cm lang.
  8. Vlecht de deegstrengen samen en leg de vlecht op een met boter ingevette bakplaat.
  9. Laat hier het deeg nogmaals 30 min.
  10. rijzen.
  11. Bak het brood 20-25 in de oven bruin en gaar.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • witbrood is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • jonge kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in jonge kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in jonge kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • jonge kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in jonge kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Tomatenbrood met kaas heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Deze is ook lekker.
Jan Vee 26 november 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
55 kcal
2%440 kcal
Vetten
3 g.
5%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tomatenbrood met kaas